Over ons


Wij zijn Sylvia, Herald en Finn. Wij handelen in modelauto's in alle schalen en prijsklassen, dus voor ieder wat wils. Wij zijn hier eigenlijk mee begonnen door Herald zijn hobby, het verzamelen van Corvettes. Per toeval kwamen wij in het bezit van een leuke partij modelauto's en zijn die toen gaan verkopen op rommelmarkten.

Hierbij vonden wij het contact met de mensen ook heel leuk. Dus toen de voorraad op raakte hebben we toch maar besloten het officieel te maken en hebben we ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hierdoor konden we nog meer verschillende modellen bestellen en ook weer doen wat we het leukste vinden : op markten staan. 

We hebben ons werkterrein inmiddels verlegd naar de auto- en Amerikanenmeetings, omdat daar onze passie ligt en ook de passie van onze klanten. We genieten van de sfeer, de mooie auto's en de mensen die we ontmoeten.

Ons zoontje Finn mag daarbij niet ontbreken, die gaat al van kleins af aan mee.

 

Helaas door COVID-19 waren alle evenementen afgelast of uitgesteld en waren wij genoodzaakt onze modellen via Internet (Marktplaats) te verkopen.

Vandaar dat we toch ook maar hebben besloten een webshop op te zetten.

Sommige mensen zouden ons dus al kunnen kennen van de markten of van Internet (Marktplaats).

Natuurlijk zijn wij niet de enige die modelauto's verkopen maar bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Eventuele klachten proberen we ook zo goed mogelijk op te lossen.

Wij zeggen weleens gekscherend : Wij zijn misschien niet de goedkoopste, maar wel de beste !